Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο της ζωής του – Αγκαλιά με την κόρη του!

0
79

Μπορεί στο Σασμό ο τηλεοπτικός Μαθιός να βγάζει τις περισσότερες φορές το πιο σκληρό του πρόσωπο, ωστόσο ο Δημήτρης Λάλος στην πραγματική ζωή είναι ένα μάλαμα!

Και αρκεί κανείς να τον δει με την κόρη του για να διαπιστώσει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι! Ένα τέτοιο στιγμιότυπο είδαμε και… λιώσαμε!

Ο Δημήτρης Λάλος έχοντας αγκαλιά τη μονάκριβη 5χρονη κόρη του το βράδυ της Τετάρτης (4-08) παρακολούθησαν μαζί τη θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί η σύζυγός του και μητέρα της μικρής, Έλενα Μαυρίδου.

Η ηθοποιός, Λίλα Μπεκλέση απαθανάτισε τον ηθοποιό αγκαλιά με την κόρη του στην πιο τρυφερή τους στιγμή και αξίζει να τη δεις.

«Έχω μια κόρη που είναι τεσσάρων χρονών, το όνομά της είναι Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκε άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή.

Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους», έχει πει ο ίδιος

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV