Χρηστίδου: Οι πρώτες φωτό με μαγιό – Άχαστο το βίντεο με μπικίνι και σορτς στον Φαράγγι του Φονιά

0
151

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και μόλις είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, ξεκίνησε τις διακοπές της παρέα με την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά.

Οι δυο γυναίκες αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις ομορφιές της Σαμοθράκης και οι φωτογραφίες από τους από το φαράγγι του Φονιά είναι μαγικές.

Ανάμεσα σε αυτές είδαμε και κάμποσες με τη Σίσσυ να κάνει το μπάνιο της, να ποζάρει με το μαγιό της ενώ άχαστο είναι το βίντεο με το μπικίνι της και μαύρο σορτς. «~ Φονιάς ~
Αν υπάρχει ένα μέρος μαγικό.. που φορτίζει τα κορμιά και τις ψυχές, είναι αυτό…🧚🏻‍♀️», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα, εντυπωσιασμένη.

Δες το κι εσύ ενώ στη gallery θα απολαύσεις τις ομορφιές της Σαμοθράκης

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί ξέρω ότι κάναμε πράγματα επί προσωπικού. Δεν ήταν η δουλειά, δεν ήταν η διεκπεραίωση, ήταν οι ώρες, δουλεύαμε πολλές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ όλους», είχε πει η Σίσσυ στο φινάλε της εκπομπής της ενώ σε μερικές ημέρες αναμένεται η επιστροφή της στην πρωτεύουσα για τις προετοιμασίες της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Mega.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV