Έξαλλη η Καινούργιου! Η αποστομωτική απάντηση σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το στήθος της

0
96

Αυτό το διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα μετά από μια δύσκολη και «γεμάτη» τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τις στιγμές της στο νησί και μια από αυτές στάθηκε αφορμή να σχολιαστεί αρνητικά.

Η Κατερίνα ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με ένα απίθανο φόρεμα που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

«Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», σχολίασε μια follower κάτω από τη φωτογραφία με την παρουσιάστρια να δίνει «πληρωμένη» απάντηση: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα», της έγραψε.

Δες το στη gallery

«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το ιαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της ενώ σε άλλη είχε πει:

«Το έχω πει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα να το λέω ότι έχω μπει στη διαδικασία και έχω βάλει ενθέματα. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Γιατί στο πρώτο χειρουργείο
είχα βάλει πάρα πολύ μεγάλα ενθέματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Και μετά μπορέσαμε και το φτιάξαμε. Αλλά ήταν μία διαδικασία αρκετά επίπονη και περίπλοκη. Και έπρεπε να μικρύνει (το στήθος). Τώρα έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή ενθέματος και έχουμε ένα πολύ σωστό μέγεθος!»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV