Αυτοί είναι οι γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού – Είναι ίδιος ο πατέρας του

0
96

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και κάθε του τραγούδι γίνεται νούμερο ένα hit της σεζόν.

Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και είναι και ο λόγος που ο ένας χρυσός δίσκος διαδέχεται τον άλλον.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από την Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο ΑΝΤ1 οργάνωσε την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε. Το 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι “ξημερώματα” που εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη

Ο ίδιος, αν και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο πατέρας του, Βασίλης και η μητέρα του, Φωτεινή είναι άγρυπνοι φρουροί, τον συμβουλεύουν, τον φροντίζουν και τον ακολουθούν διακριτικά σε κάθε του βήμα.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι καθηγητής φυσικοχημείας, ενώ η μητέρα του εργαζόταν ως παθολόγος στο ΙΚΑ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέρφια, τον Παύλο και την Κατερίνα, τα οποία είναι και τα πρώτα τρίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στη χώρα μας με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων για τους γονείς του και τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν βιώσει: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά 3 παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV