Λασκαράκη: Δείτε την για πρώτη φορά με τα μαλλιά της στο φυσικό τους! Έχει μπούκλες και της πάνε

0
114

Ήρθε η ώρα να το μάθουμε και εμείς καθώς η όμορφη ηθοποιός διανύει περίοδο διακοπών σε κυκλαδίτικο νησί -που δεν αποκάλυψε ποιο είναι- και άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους.

Και πράγματι της πάνε πολύ! Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε δύο stories με τα μαλλιά της να ανεμίζουν στους πολύ δυνατούς ανέμους του νησιού με την ίδια να δείχνει πολύ χαλαρή και ήρεμη.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απελευθερωμένη από “φτιασίδια”, έδειξε να απολαμβάνει τις διακοπές της στον προορισμό που επέλεξε.

Η ηθοποιός δείχνει να προτιμάει το ίσιωμα στα μαλλιά της και όχι τις ατίθασες μπούκλες που έχει από φυσικού της καθώς προφανώς είτε τα βαρέθηκε από την παιδική και εφηβική της ηλικία είτε προτιμάει τα πιο στυλιζαρισμένα χτενίσματα για την καθημερινότητά της.

Πάντως, στις αναρτήσεις που έκανε με τα φυσικά της μαλλιά, έδειξε να τα χαίρεται καθώς αυτά ανέμιζαν στο ύψωμα όπου βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι τον ερχόμενο χειμώνα θα δούμε ξανά τη Βάσω Λασκαράκη σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στη νέα κωμική σειρά του Mega, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Νίκη Λάμη. Στην ίδια σειρά θα παίζει και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον οποίο έχει αποκτήσει και την κόρη της Ευαγγελία. Όπως όμως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, δεν έχουν κάποια κοινή σκηνή μαζί ενώ η συνεργασία τους είναι αγαστή και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, για το καλό της κόρης τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με σγουρά μαλλιά:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV