Σόμμερ-Παπαδάκη: Οι πρώτες φωτό μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν ξανά γονείς! Περιμένουν κοριτσάκι!

0
103

Μόλις έναν χρόνο μετά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, του γιου τους, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι!

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη» ανέφερε στο ΟΚ άνθρωπος που ζει από κοντά τους ευτυχισμένους γονείς.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη και φυσικά «πετά» στον έβδομο ουρανό από ευτυχία που θα μεγαλώσει η οικογένειά του.

Ο γιος τους είχε έρθει στον κόσμο στα τέλη του περυσινού καλοκαιριού και όπως είχαν παραδεχτεί και οι δύο, η ζωή τους άλλαξε ριζικά καθώς αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην ανατροφή και το μεγάλωμά του.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός, είναι συνεχώς μαζί του, τον φροντίζουν, περνούν υπέροχες στιγμές ως οικογένεια ενώ σύντομα θα υποδεχτούν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους το οποίο μάλιστα θα είναι κοριτσάκι και θα έχει πολύ μικρή διαφορά ηλικίας από τον αδελφό της.

Η ευτυχία του ζευγαριού δεν κρύβεται και περιμένουν και οι δύο με ανυπομονησία την άφιξη της μικρής πριγκίπισσάς τους. Η ευτυχισμένη μαμά μάλιστα διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει μέσα στον χειμώνα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα εν μέσω διακοπών της στη Σαντορίνη:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV