The Bachelor: Θυμάσαι την Έλενα; Αγνώριστη μετά από την τεράστια απώλεια κιλών–Δες πώς είναι σήμερα

0
95

Την Έλενα Παπαμεθοδίου τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι και ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πολυσυζητηθεί καθώς είχε διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά δίχως όμως να δημιουργεί ίντριγκες και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, που έφτασε αρκετά κοντά στη νίκη.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη της γνωριμία με το κοινό, η Έλενα είναι αγνώριστη μετά από την τεράστια απώλεια των κιλών της.

Όσο ήταν στο ριάλιτι είχε πάρει κάμποσα κιλάκια τα οποία όμως κατάφερε να χάσει και να είναι ακόμη πιο αδύνατη από όσο ήταν μπει στο Bachelor.

Έγινε λοιπόν αυτό που ήθελε σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της, χάνοντας πάνω από δέκα κιλά. Με σωστή διατροφή και άσκηση, η Έλενα κέρδισε ακόμα μία κορυφή από εκείνες που είχε βάλει ως στόχο ενώ όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της προχώρησε και σε πλαστική στη μύτη της.

Δες πώς είναι σήμερα

«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω. Και πριν είχα κατακτήσεις και τώρα. Ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Πριν μπω στο Bachelor είχα μια σχέση που τα είχα δώσει όλα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου φέρθηκε καλά. Χωρίσαμε και το τελείωσα εγώ», είχε πει η ίδια στην εκπομπή Super Κατερίνα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV