Παναγιώτης Σουρέλης: «Ο τίτλος της εκπομπής «Alpha τώρα» δεν επιλέχθηκε τυχαία»

0
72

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με τη νέα παρέα της εκπομπής και για όσα θέλουν να δώσουν στους τηλεθεατές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεσαι στο τιμόνι της καλοκαιρινής ενημέρωσης. Φέτος, η παρέα του Alpha είναι διαφορετική. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Από την πρώτη μας συνάντηση καταλάβαμε ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Εξάλλου, με τον Χρύσανθο Κοσελόγλου μας χωρίζουν λίγα γραφεία στην αίθουσα σύνταξης του δελτίου ειδήσεων, ενώ με την Αλεξάνδρα Καϋμένου μπορεί να συνεργάζομαι για πρώτη φορά, όμως γνωριζόμαστε από το παρελθόν. Εχουμε πολύ καλό κλίμα, όρεξη για δουλειά και ευελπιστούμε να κρατήσουμε μια ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Τα τελευταία καλοκαίρια η επικαιρότητα είναι έντονη. Είναι πρόκληση αυτό για εσένα;

«Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», είναι ο τίτλος βιβλίου του Ουμπέρτο Εκο και έχει διαψευστεί παταγωδώς. Φωτιές εθνικές προκλήσεις πανδημία, ακόμη και σενάρια εκλογών έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη για ενημέρωση, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι, όμως κάποια από τα ρεπορτάζ με τα οποία ασχολούμαι και τον χειμώνα, οπότε θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου όπως τη γνωρίζω. Μακάρι το φετινό καλοκαίρι να είναι πιο ήρεμο συγκριτικά με τα προηγούμενα.

Ποια είναι η φιλοσοφία της εκπομπής; Τι θέλετε να δώσετε στους τηλεθεατές;

Ο τίτλος της εκπομπής «Alpha τώρα» δεν επιλέχθηκε τυχαία. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε κάθε σημείο, τη στιγμή που εκτυλίσσεται ένα γεγονός. Με ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα θα παρακολουθούμε την ειδησεογραφία, ενώ ειδική θα αναλύουν τα γεγονότα.

Θα δείχνουμε και εικόνες από ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς, θα παρουσιάζουμε χρηστικά θέματα, ενώ θα φιλοξενούμε στο στούντιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Πηγή:Real

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV