Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι κόρες της σε στιγμές… «λογοτεχνικής σιέστας» – Η απίθανη φωτό

0
82

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να αναμένει με λαχτάρα το νέο κύκλο του Σασμού, για την ώρα όμως απολαμβάνουμε τους πρωταγωνιστές σε στιγμές χαλάρωσης.

Οι ηθοποιοί όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή (5-08) έως και (22-08) θα είναι εκτός γυρισμάτων με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ή αλλιώς η αγαπημένα μας τηλεοπτική Βασιλική σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αναπληρώνει χρόνο με τις κόρες της, τις οποίες απαθανάτισε σε… στιγμές λογοτεχνικής σιέστας, όπως γράφει η ίδια.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δυο κόρες τους να αποτελούν τη μοναδική τους προτεραιότητα.

Δες τη φωτό στη gallery

Aναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της

Η Βασιλική για ακόμη μία φορά θα είναι η τραγική φιγούρα στην όλη ιστορία. Τα ‘χει χαμένα. Βαθιά μέσα της ξέρει πως ο Μαθιός δεν είναι ο δολοφόνος του Άγγελου. Μετά από τόσες φουρτούνες όμως αδυνατεί να αντιδράσει αρχικά. Θέλει να βάλει το μυαλό της σε μία σειρά.

Ντυμένη νύφη όπως είναι και πνιγμένη στα κλάματα η Βασιλική ξέρει πως η θέση της είναι δίπλα στον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί. Φεύγει για τα κρατητήρια για να δει από κοντά τον Μαθιό και να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ξέρει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος. Και παρά το αρχικό σοκ, αποφασίζει να τον στηρίξει και να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό. Μαζί με τον Νικηφόρο και την επίσης σοκαρισμένη Καλλιόπη, σκοπεύουν να βρουν τον πραγματικό ένοχο και να αποδείξουν την αθωότητα του Μαθιού.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV