Mάρω Παπαδοπούλου: «Ουδέποτε αποστράφηκα ή αρνήθηκα την τηλεόραση»

0
86

Η Μάρω Παπαδοπούλου, μια σπάνιας πειθαρχίας και ευγένειας ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κομεντί της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το δέλεαρ να πει «ναι» σε αυτή την πρόταση και για την ηρωίδα της.

Το θέατρο είναι ο ζωτικός σας χώρος. Ποιο ήταν το δέλεαρ σε αυτή την τηλεοπτική δουλειά;

«Ουδέποτε αποστράφηκα ή αρνήθηκα την τηλεόραση. Ετυχε τα προηγούμενα χρόνια να μην έχω κάποια πρόταση ή να είχα και να μην ευοδώθηκε. Είμαι τυχερή που οι πρώτες μου εμφάνισες στη μικρή οθόνη ήταν σε παραγωγές της Tanweer. στα “Καλύτερό μας χρόνια” ως γκεστ και φέτος με έναν σταθερό ρόλο στη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”.

Μέσα από αυτές αγάπησα πολύ το μέσο αυτό γιατί μου δόθηκαν ωραία σενάρια, συνεργάστηκα με έναν δημιουργικό σκηνοθέτη τον Σπύρο Ρασιδάκη, αλλά και ταλαντούχοι συναδέλφους που είναι γαλουχημένοι στον θεατρικό χώρο».

Πρόκειται για μια σειρά που δεν είναι απλά χαριτωμένη, αλλά και βαθιά ανθρώπινη.

«Κι εγώ την παρακολουθούσα ανελλιπώς ως τηλεθεατής και μου τράβηξε εξαρχής το ενδιαφέρον με το σασπένς, την ανθρωπιά της, το πρωτότυπο θέμα της που θίγει Κτήματα ζωής και θανάτου, σχέσεων οικογένειας που απασχολούν όλους μας.

Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες φετινές παραγωγές και όλα όσα πρεσβεύει, δίνονται στο κοινό με ένα ανάλαφρο κι ευχάριστο τρόπο κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη, ειδικά τους καιρούς που διανύουμε με τον τόσο ζόφο που ακούμε στις ειδήσεις».

Το φινάλε της πρώτης σεζόν μας άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση αφού είτε η Κατερίνα είτε ο Αλέξανδρος θα χάσουν τη μάχη με τη ζωή. Τι θα δούμε στο δεύτερο μέρος;

«Ηταν ένα έξυπνο κλείσιμο της σειράς με αυτή την ανατροπή στο σενάριο της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Ματζιαφού. Είναι ανθρώπινο, έξυπνο, συγκινητικό. Η ζωή έχει φωτεινά και σκοτεινά χρώματα. Ολοι οι ήρωες έχουν να επιλύσουν ζητήματα και θα δούμε πού και πας τελικά θα καταλήξουν».

Η ηρωίδα σας πάντως, η Μαρία, δεν είναι μια κλασική πεθερά. Αγαπά πολύ τους γιους της αλλά εξίσου και τις νύφες της.

«Αυτή τη σχέση της Ελληνίδας μάνας με τις νύφες της δεν τη βλέπεις συχνά και μου άρεσε πολύ ως στοιχείο. Εχουμε πολύ ωραία συνεργασία με τη Βίβιαν Κοντομάρη και την Ιριδα Μάρα που υποδύονται τις νύφες μου. Η διαφορά μου με τη Μαρία, την ηρωίδα μου, είναι ότι εγώ δεν θα υποδείκνυα στο παιδί έντονα ποια να παντρευτεί».

Πηγή:TV24

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV