Μίζιου: Πόζαρε με μαύρο μπικίνι και έφερε «κάυσωνα»- To απίθανο κορμί της πρώην φιναλίστ του GNTM!

0
80

Η Κέισι Μίζιου είναι υπέροχη και όσο προχωράει στον χώρο της μόδας, βλέπουμε ότι έχει γεννηθεί πραγματικά για αυτό, μιας και της ταιριάζει πολύ και την κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένη. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM , όπου και κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση, αφού νικήτριες αναδείχθηκαν η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κέισι Μίζιου, μετά από το τέλος του ριάλιτι, έχει κάνει πολλά και μεγάλα βήματα στον χώρο της μόδας, μιας και κυνήγησε το όνειρό της από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν τα έχει παρατήσει ούτε λεπτό, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο. Το νεαρό μοντέλο δουλεύει και στην Ελλάδα, αλλά εχει πραγματοποιήσει και πολλές συνεργασίες στο εξωτερικό, μιας και για μια περίοδο είχε εγκατασταθεί στο Μιλάνο, όπου και συνεργαζόταν εκεί με πρακτορείο μοντέλων.

Το φετινό καλοκαίρι για εκείνη ήταν μια ευκαιρία για να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται, μιας και η δουλειά της δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Η Κέισι Μίζιου βλέπουμε ότι παρά τις διακοπές της, φροντίζει καθημερινά την σιλουέτα της, με γυμναστική και διατροφή και τα αποτελέσματα το μόνο σίγουρο είναι ότι φαίνονται και με το παραπάνω. Η ίδια πόζαρε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαύρο μπικίνι, το οποίο και τόνιζε απίστευτα την σιλουέτα της, με τα σχόλια από κάτω να “παίρνουν φωτιά” για το πόσο κούκλα είναι!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV