Αποκλειστικό: Πάνος Ιωαννίδης: Κοινές διακοπές με τον Σωτήρη Κοντιζά

0
98

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής εκτός από την οικογένειά του είχε και άλλη παρέα. Μαζί του λοιπόν ήταν και ο Πάνος Ιωαννίδης με τον οποίο δεν είναι δύο απλοί συνεργάτες στο MasterChef αλλά έχουν γίνει και δυο καλοί φίλοι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η οικογένειά του μπορεί να έμειναν σε γνωστό resort στο χωριό Μούρεσι, όμως, έκαναν τη βόλτα τους και απόλαυσαν τις ομορφιές κι άλλων χωριών του Πηλίου.

Άλλωστε, είναι ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και έχει πολλά να δει κανείς όποια εποχή του χρόνου κι αν το επισκεφτεί.

Οι ασφαλείς πληροφορίες του gossip-tv.gr θέλουν και τον Πάνο Ιωαννίδη στο Πήλιο, περί τα μέσα του Αυγούστου, την περίοδο δηλαδή που έκανε διακοπές και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ μάλιστα απόλαυσαν μαζί το φαγητό τους σε πολύ γνωστή ταβέρνα που βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

Η συγκεκριμένη ταβέρνα δεν είναι σε κοσμοπολίτικο μέρος αλλά φημίζεται για το καλό φαγητό, ενώ αυτό αποδεικνύει πως οι δύο σεφ δεν θέλησαν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, επιλέγοντας ένα πιο ήσυχο σημείο.

Δείτε πού έφαγαν στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Incognito διακοπές για τον Σωτήρη Κοντιζά στο Πήλιο με την οικογένειά του

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV