Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι»

0
104

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ  και αρκετά χρόνια, όμως η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους παραμένει. Για τον λόγο αυτό οι σχέσεις τους μέχρι και σήμερα είναι άψογες και βάζουν σαν προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Η Μυρτώ Αλικάκη θα πρωταγωνιστήσει στη νέα θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» και σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το γεγονός αυτό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

Θα σας δούμε στους «Τέλειους ξένους», από τις 20 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Αθηνά»;

Με έχει ξετρελάνει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Το έργο του Πάολο Τζενοβέζε, που το γνωρίσαμε ως ταινία, ανεβαίνει σε παραγωγή Θοδωρή Μαροσούλη. Παίζουν οι Πέτρος Λαγούτης, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Χρανιώτης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος και στο ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη. Θα σκηνοθετηθεί από τον Πέτρο Λαγούτη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Είναι περιττό να πω ότι η σχέση που έχω μαζί τους κρατάει… αιώνες! Δουλεύουμε από πολύ μικροί όλοι. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και, ευτυχώς, έχει αναγνωριστεί. Μας αγαπάει ο κόσμος, αλλά δεν έχουμε χάσει πότε την εφηβική μας φλόγα απέναντι σε αυτό που κάνουμε».

Τα βλαστάρια σας άνοιξαν τις φτερούγες τους;

Ο μικρός μου γιος πηγαίνει στη Β’ Λυκείου. Άλλος ένας χρόνος μού έμεινε με το σχολείο. Αυτό είναι το πρώτο που σκέφτομαι. Μου αρέσει που μεγαλώνουν και έχουν γίνει ανεξάρτητα άτομα. Ωραίοι άνθρωποι, που επικοινωνούμε και δεν έχουμε χάσει την επαφή μας. Θέλουμε να μοιραζόμαστε πράγματα. Το θεωρώ ευλογία να το ζήσεις αυτό με το παιδί σου.

Επίτευγμα που χτίζεται…

Έχω προσπαθήσει πολύ να είμαι παρούσα. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάνει λάθη. Τα έχω αναγνωρίσει και τα έχω συζητήσει με τα παιδιά μου. Η σχέση μας είναι πολύ ενεργή και ζωντανή.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV