Τζούλια Νόβα: Ανέβηκε στον Όλυμπο με το μωρό της αγκαλιά κι εμείς… χαζέψαμε με τα στιγμιότυπα

0
82

Το ζευγάρι ταξίδεψε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Όλυμπο μαζί με το μωρό του και η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πολλά βίντεο από την εμπειρία τους, δείχνοντάς μας με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή τους.

Η Τζούλια Νόβα, μάλιστα, πέρα από τα βίντεο, δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονιζόταν η ίδια αγκαλιά με την κόρη της, Δάειρα με φόντο το χιονισμένο βουνό.

«Το ξέρατε πως είμαι το μικρότερο μωράκι που έχει ανεβεί Όλυμπο ; Μπορεί να μην το θυμάμαι όταν μεγαλώσω αλλά σίγουρο είναι πως μου άρεσε και το απόλαυσα ☺️… μάλλον βγήκα ίδια οι γονείς μου … βουνίσια 😂», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια… ενθουσιασμού έπεσαν βροχή.

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Τζούλια Νόβα είχε εξομολογηθεί για το πως αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να δώσουν αυτό το όμορφο και σπάνιο όνομα στην μικρή τους.

«Γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό» είχε πει η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV