Khloé Kardashian: Τι της συμβαίνει και η οικογένειά της ανησυχεί για την υγεία της;

0
66

Η ξαφνική και μεγάλη απώλεια βάρους της Khloé Kardashian έχει κάνει την οικογένειά της να ανησυχεί ιδιαίτερα για εκείνη, γεγονός που σχολιάστηκε και σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας. 

Η αλήθεια είναι ότι η Khloé Kardashian δεν έχει περάσει και τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του το τελευταίο διάστημα μετά την αποκάλυψη ότι ο άντρας της ζωής της, Tristan Thomson υποδέχτηκε ένα παιδί με άλλη γυναίκα το ίδιο διάστημα που η Khloé Kardashian και εκείνος περίμεναν το δικό τους παιδί.

Η διάσημη Khloé λοιπόν από τη στενοχώρια της προφανώς άρχισε να μην τρώει με αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν του ριάλιτι της οικογένειας που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερικανική τηλεόραση, η αδελφή της, Kim εξέφρασε πρώτη την ανησυχία της στην Khloé: «Φαίνεσαι υπερβολικά αδύνατη» της είπε, εξηγώντας της πως την ίδια ανησυχία έχουν και οι άλλες δύο αδελφές τους.

«Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά δεν πρέπει και να το προσπεράσω. Όμως μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν ότι κι εκείνες ανησυχούν για εσένα. Είσαι πραγματικά πολύ αδύνατη», της είπε η Kim και εκείνη ατάραχη απλώς χάρηκε με τη διαπίστωση ότι είχε αδυνατίσει. Μάλιστα σχολίασε με χαρά πως ήταν αξιοπερίεργο που η Κένταλ είχε σχολιάσει τη σιλουέτα της με δεδομένο ότι πρόκειται για διάσημο μοντέλο.

Η Kim πάντως ατάραχη και εκείνη από τη μεριά της, τη συμβούλεψε να φροντίσει λίγο τον εαυτό της και κυρίως την ψυχολογία της:

«Πρέπει να αφήσεις πίσω σου τον αμυντικό σου μηχανισμό, να πάψεις να δέχεσαι καταστάσεις που σου κάνουν κακό και να προσπαθήσεις να βρεις τη δύναμη μέσα σου», είπε η Κιμ.

Άραγε να εισακούστηκε;

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV