Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro είχε τα γενέθλιά της και το… διασκέδασε!

0
78

Η Κλέλια Ανδριολάτου είχε τα γενέθλιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν στο πλευρό της για να της ευχηθούν, αλλά και να το διασκεδάσουν όλοι μαζί. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κλέλιας.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είχε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της και το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου τα γιόρτασε σε ένα υπέροχο μαγαζί που επέλεξε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους φίλους της, αλλά και συναδέλφους της. Η ίδια ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια τόσο με το μόντελινγκ, όσο και με την υποκριτική και φέτος μάλιστα πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Mega “Maestro”.

Σε διάφορα στιγμιότυπα που παρακολουθήσαμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός πέρασε υπέροχα και μάλιστα ήταν μια κούκλα. Είχε επιλέξει ένα πολύ κομψό και συνάμα αποκαλυπτικό outfit, ένα μάυρο κορμάκι με διαφάνειες και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ήπιο, με εξαίρεση το κόκκινο κραγιόν!

Η Κλέλια Ανδριολάτου τραγούδησε, χόρεψε και το διασκέδασε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με τους φίλους της και φυσικά έσβησε τα κεράκια της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV