Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηλικία, η προσωπική ζωή και ο ρόλος στο «Maestro»

0
87

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής που φέτος θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Η ίδια από μικρή ηλικία έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα, με την ομορφιά της, αλλά και με το ταλέντο της, τόσο στην υποκριτική, όσο και στο μόντελινγκ. Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνη.

Η νεαρή ηθοποιός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου 1996, είναι 26 ετών και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο και διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο modeling, ενώ πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο».

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ρένο Ρώτα με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ήταν μαζί 3 χρόνια.

Το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

Έρχεται μια δύσκολη χρονιά επαγγελματικά για εμένα, φορτωμένη, και το καλοκαίρι ήταν πολύ γεμάτο και, σε συνδυασμό με μια δύσκολη χρονιά για την Κλέλια (Ανδριολάτου), αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν –έστω για ένα χρονικό διάστημα– οι δρόμοι μας. Πολύ αγαπημένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ο ρόλος στο «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου υποδύεται την Κλέλια, η οποία είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV