Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Αυτή η συνεργασία είναι μία μαγική ”συνάντηση”»

0
65

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες μας μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μέσα από την συγκλονιστική σειρά «Maestro», η οποία και έκανε  πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την σειρά, για τον ρόλο της αλλά για την κριτική που μπορεί να υπάρξει για την σειρά αυτή.

«Maestro»: Πρωταγωνίστρια σε μία νέα δραματική σειρά που θα μας απασχολήσει. Μιλήστε μας γι’ αυτό το εγχείρημα.

Αυτή η συνεργασία είναι μία μαγική «συνάντηση» θα έλεγα, διότι έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μία ομάδα ανθρώπων που πραγματικά έχουμε γίνει οικογένεια. Ο Χριστόφορος που ηγείται αυτής της ομάδας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος πάνω από όλα και βεβαίως είναι καλλιτέχνης. Μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες εμπειρίες και στιγμές και είμαι σίγουρη πως όλο αυτό το υπέροχο κλίμα στα γυρίσματα θα φέρει ένα άρτιο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα.

Μιλήστε για τον ρόλο σας.

Είναι η Κλέλια, 19 ετών γεμάτη όρεξη για ζωή, αγάπη για το πιάνο, τη μουσική. Έχει μεγάλους στόχους, είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, το οποίο έχει πάθος για τη ζωή και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Ερωτεύεται αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο έχουν μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Σας αγχώνει η κριτική που μπορεί να υπάρξει μετά την προβολή;

Όχι δεν με αγχώνει καθόλου. Όσο έχω ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV