Κλέλια Ανδριολάτου: «Ο Χριστόφορος είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει»

0
78

Η Κλέλια Ανδριολάτου από τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική απέσπασε θετικά σχόλια, τόσο για το ταλέντο της, όσο και για την ομορφιά της.

Η νεαρή ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Maestro» παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για τον ρόλο της.

Πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά. Αγχώνεσαι;

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα την πρεμιέρα πώς και πώς. Νιώθω σαν τα μικρά παιδιά που τους δίνεις κάτι μικρό και τρελαίνονται από τη χαρά τους. Έχω τέτοια χαρά, πολύ τρυφερή και γλυκιά. Ο Χριστόφορος έφτιαξε μια πολύ ωραία ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι. Στα γυρίσματα ήταν λες και ήμασταν σε μια κατασκήνωση. Μέναμε ο ένας δίπλα στον άλλο και δουλεύαμε μαζί, τρώγαμε μαζί, κολυμπούσαμε μαζί. Ήταν σαν ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολλή δουλειά, πολύ κόπο και πολλή κούραση. Είμαι πραγματικά χαρούμενη και περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Ήσουν και πριν φαν του Παπακαλιάτη;

Είμαι φουλ φαν του Παπακαλιάτη. Ο Χριστόφορος έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην το θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά, η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου. Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα σου, εδώ. Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό και ανθρώπινο. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει, σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του.

Τι σκέφτηκες όταν σου τηλεφώνησε;

Νομίζω ότι η σωστή λέξη είναι «ενθουσιάστηκα». Μετά τη σχολή ήθελα να κάνω μια ωραία τηλεοπτική δουλειά. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει.

Μίλησέ μας για την Κλέλια του «Maestro».

Υποδύομαι ένα κορίτσι που λατρεύει το πιάνο. Ζει στους Παξούς. Γνωρίζει τον Oρέστη, έναν μουσικό, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χριστόφορος, και ανάμεσα τους δημιουργείται σχέση τρυφερότητας.

Με δεδομένο ότι ζει σε μια κλειστή κοινωνία, είναι η ηρωίδα σου μια καταπιεσμένη γυναίκα;

Στη σειρά υπάρχουν πολλές διαδρομές σχέσεων που αποκαλύπτουν σιγά σιγά τις παθογένειες μιας κοινωνίας. Με αυτή την έννοια υπάρχουν φθορές, υπάρχουν και σχέσεις περίπλοκες, ανοιχτές πληγές. Άρα και το περιβάλλον της Κλέλιας έχει τις φθορές του.

Και πώς μια γυναίκα, όπως εσύ που μεγάλωσες σε μια πόλη, τη Θεσσαλονίκη, προσεγγίζει ένα κορίτσι που ζει στην περιφέρεια;

Μόνο που ζεις σε έναν τόπο αρχίζεις να καταλαβαίνεις και να συναισθάνεσαι πράγματα. Το ότι γυρίσαμε τη σειρά στους Παξούς με έβαλε σε ένα πλαίσιο πολύ διαφορετικό από εκείνο της πόλης. Ξαφνικά είδα και παρατήρησα τον κόσμο, το πώς υπάρχουν μεταξύ τους, πώς είναι η ρουτίνα τους, πόσο προσιτός ή απρόσιτος είναι καθένας. Προφανώς δεν μπήκαμε στο σπίτι καθενός, αλλά βλέπεις άλλα μεγέθη από εκείνα που θα έβλεπες σε μια πόλη. Αυτό προσπάθησα να το αποτυπώσω με έναν τρόπο και στην ηρωίδα μου.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV