Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς…

0
55

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρύβει πολλές κινδύνους, όπως έχετε διαβάσει πολλές φορές μέσα από το Newsauto. Με τη συγκεκριμένη έρευνα σας παρουσιάζουμε τα μεταχειρισμένα που προσφέρουν οι επίσημες αντιπροσωπείες, με τα οποία εξασφαλίζετε πραγματικές εγγυήσεις για να έχετε… ήσυχο το κεφάλι σας.

Γυρισμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αμφιβόλου ποιότητα εισαγόμενα οχήματα, ανύπαρκτα αρχεία συντήρησης & εγγυήσεις μόνο στα χαρτιά. Έτσι σκιαγραφείται η ισχύουσα κατάσταση στο χώρο των μεταχειρισμένων τα τελευταία χρόνια.

Πώς, όμως, μπορεί να προστατευτεί κάποιος απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα; Υπάρχουν «καλά» μεταχειρισμένα ώστε τα λεφτά σου να πιάσουν τόπο; Από τα ρεπορτάζ που έχουμε πραγματοποιήσει προκύπτει πως η αγορά μεταχειρισμένου απαιτεί προσεκτικές κινήσεις, μεγάλη έρευνα αγοράς και φυσικά έλεγχο του αυτοκινήτου από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Άλλωστε κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να ελέγξει ένα αυτοκίνητο ενδελεχώς και το ιστορικό συντήρησης-ανακλήσεων που σχετίζονται με αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



Πηγή: Πρώτο Θέμα