Χάρις Αλεξίου: Η φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που «έριξε» το Instagram!

0
119

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του σειράς «Ο Δάσκαλος», την οποία θα δούμε μέσα από την συχνότητα του MEGA, την καινούργια χρονιά.

Όπως είναι φυσικό μαζί με τον σεναριογράφο-ηθοποιό είναι και οι πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι κάνουν καθημερινά γυρίσματα.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία ιδιαίτερη φωτογραφία, όπου απεικονίζει εκείνη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να εμφανίζονται από το παράθυρο μίας παλιάς οικίας.

Στη λεζάντα η Χαρούλα Αλεξίου σημείωσε: «Σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τι τύχη να δουλεύεις με υπέροχα πλάσματα».

Πριν μερικές μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το “ναι”. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε “ναι”.

Όλο ξεκίνησε από μία ημέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι.Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV