Τετάρτη 17 Απρ 2024 08:49
Αρχική The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop

Μετάβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος...

Το www.thebodyshop.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της διεθνούς εταιρίας The Body Shop. Η The Body Shop με περισσότερα από 37 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της προσφέρει περισσότερα από 900 υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τη γυναίκα και τον άνδρα. Το www.thebodyshop.gr δημιουργήθηκε ως ένα εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρίας με σκοπό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας, υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών, σαγηνευτικά αρώματα και αρωματικές σειρές καθώς και εξαιρετικά προϊόντα Spa και ολοκληρωμένης φροντίδας του σώματος σας, με τα καλύτερης ποιότητας φυσικά συστατικά που καλλιεργούνται και συλλέγονται με αγάπη και ηθική από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, προκειμένου να δημιουργηθούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε τιμές προσιτές για όλους.

Στο e-shop της The Body Shop μπορεί ο καθένας να βρει ειδικές προσφορές στα αγαπημένα του προϊόντα που αγγίζουν έως και το 30% καθώς και να επιλέξει ανάμεσα από τις υπέροχες προτάσεις δώρων για όλους που ξεκινούν μόλις από 9€, με τη δυνατότητα αντικαταβολής με την παράδοση σε 1-3 ημέρες ,σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ καλύπτει αποστολές και στην Κύπρο. Σας καλωσορίζουμε στο www.thebodyshop.gr!