3 γυναικεία ζώδια που ερωτεύονται “full” σχεδόν όλοι οι άντρες!

0
630
3-γυναικεία-ζώδια-που-ερωτεύονται-full-σχεδόν-όλοι-οι-άντρες

3 γυναικεία ζώδια που ερωτεύονται “full” σχεδόν όλοι οι άντρες!

Η απόλυτη θηλυκή τριάδα του ζωδιακού κύκλου. Τι λένε οι επιστήμονες

Ανάμεσά μας ζουν και γυναίκες, για τις οποίες σχεδόν όλοι οι άνδρες μπορεί να χάσουν το μυαλό τους! Θηλυκά, που για  χάρη τους οι άντρες είναι διατεθειμένοι να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία τους, να φέρουν τα πάνω κάτω στη δική τους προσωπική ζωή και «να μετακινήσουν βουνά».

…οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η γοητεία αυτών των γυναικών συσχετίζεται άμεσα με τα άστρα του ζωδιακού κύκλου…

Και ενώ οι ψυχολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι η γοητεία που αποπνέουν τριγύρω τους αυτές οι γυναίκες οφείλεται στην αγωγή που λαμβάνουν από τα πρώτα χρόνια της ζωής έως και την ενηλικίωσή τους, οι σεξολόγοι αποδίδουν τη χάρη τους στην αυτοπεποίθησή τους, η οποία πηγάζει από την απλή επίγνωση της ομορφιάς τους και της επακόλουθης έλξης που ασκούν.

Από την άλλη, οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η γοητεία αυτών των γυναικών συσχετίζεται άμεσα με τα άστρα του ζωδιακού κύκλου. Παρακάτω, λοιπόν, μάθετε ποια είναι τα ζώδια των θηλυκών που ξεχειλίζουν χάρη και γοητεία, ξετρελαίνοντας τους άντρες!

Σας ενδιαφέρει: Σχέσεις – Τα καλύτερα blogs γνωριμιών!

3-γυναικεία-ζώδια-που-ερωτεύονται-full-σχεδόν-όλοι-οι-άντρες-ζυγός3η θέση: Ζυγός

Οι γυναίκες Ζυγοί γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται. Διαθέτουν ωριμότητα, εξυπνάδα και εμφάνιση. Μπορούν να συζητήσουν μεγάλη γκάμα θεμάτων, δίχως να αφήνονται αμήχανα κενά κατά την επικοινωνία μαζί τους, γεγονός που γοητεύει κυρίως τους ώριμους και πνευματώδεις άντρες. Συνηθίζουν να βοηθούν τους άνδρες με σοφές συμβουλές και μαζί τους ο χρόνος κυλά όμορφα και διασκεδαστικά. Οι Ζυγοί γνωρίζουν σίγουρα πώς να κάνουν έναν άνδρα ευτυχισμένο. Γι’ αυτό και προσελκύουν το άλλο φύλο σαν μαγνήτης!

2η θέση: Παρθένος3-γυναικεία-ζώδια-που-ερωτεύονται-full-σχεδόν-όλοι-οι-άντρες-παρθένος

Οι Παρθένοι είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας. Διαθέτουν σπάνια διαίσθηση, αντιλαμβάνονται σχεδόν πάντα την επιθυμία του συντρόφου τους, πριν καν ο ίδιος την εκφράσει. Οι Παρθένοι είναι και διανοούμενες με ποικίλες γνώσεις, χαρακτηριστικό που φοβίζει αρκετούς άντρες. Πάντως, η θηλυκότητα, η πνευματικότητα και η αφοσίωση στην οικογένεια και τις ανάγκες της αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα της προσωπικότητάς τους και ο συνδυασμός τους είναι πόλος ακαταμάχητης έλξης για τους άντρες.

ιχθείς: 3-γυναικεία-ζώδια-που-ερωτεύονται-full-σχεδόν-όλοι-οι-άντρες1η θέση: Ιχθείς

Οι γυναίκες Ιχθείς είναι το πιο αυθόρμητο και ειλικρινές ζώδιο. Γοητεύουν τους περισσότερους άντρες, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Επειδή κάθε άνθρωπος ψάχνει για την «αδελφή ψυχή» του, δηλαδή για έναν σύντροφο με τον οποίο θα προχωρά στη ζωή, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε εμπόδιο προκύπτει, οι Ιχθείς αποτελούν την κατάλληλη περίπτωση. Είναι ευγενικές και διακριτικές και λατρεύουν να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Επίσης, μπορούν να αναλύουν επαρκώς και να εκλογικεύουν οποιαδήποτε κατάσταση, ικανότητα που δελεάζει, ιδίως, όσους άνδρες δεν ανέχονται τη γυναικεία υστερία.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι ο Ωροσκόπος