Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης και η σύντομη έξοδος στο Σύνταγμα

0
141

Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η χαρά στα πρόσωπά τους δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα μέσω instagram, ποζάροντας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε κύμα αγάπης μέσα από τις ευχές και τα σχόλια που έστειλαν οι διαδικτυακοί τους φίλοι για τα δίδυμα μωράκια που περιμένουν.

Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην εγκυμονούσα Χριστίνα του αποφάσισε να αφήσει για λίγο την παρουσίαση του Survivor, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και δημοσίως.

«Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor. Εγώ είχα ταυτιστεί με το πρότζεκτ, αλλά δική μου άποψη σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής του, είναι οι παίκτες του», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram, ενώ πραγματοποίησε μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου και δημοσίευσε σχετική φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV