Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται η τηλεοπτική Δόμνα!

0
143

Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη ή αν προτιμάτε η Δόμνα από τη σειρά η οποία υποδύεται την αρραβωνιστικιά του Κωνσταντή, εκτός από ηθοποιός έχει και πολλά άλλα ταλέντα που δεν γνωρίζαμε. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε την ευρύτητα της καλλιτεχνικής της φύσης καθώς δεν έχει μόνο υποκριτική δεινότητα αλλά και πολλά άλλα ταλέντα. Πιο συγκεκριμένα, όπως θα διαβάσετε και στη συνέντευξη που έδωσε στο Τηλέραμα, είναι ποιήτρια αλλά ασχολείται και με τη μουσική.

Μάλιστα έχει εκδώσει σε πολύ μικρή ηλικία και τη δική της ποιητική συλλογή. Διαβάστε τι αποκάλυψε παρακάτω:

– Είναι αλήθεια ότι γράφεις και ποίηση;

«Ναι, από πολύ μικρή, όχι συστηματικά, αλλά είναι ένας τρόπος έκφρασης για μένα».

– Έχεις εκδώσει και ποιητική συλλογή;

«Ναι, όταν ήμουν 10 ετών. Ένας φίλος του πατέρα μου είχε εκδοτικό οίκο κι έτσι συνέβη. Προέκυψε, ήρθε σαν ένα ωραίο δώρο. Από
εκεί και πέρα, δεν έχω κάποιο άμεσο στόχο να εκδώσω καινούργια ποιητική συλλογή. Το κάνω για μένα, είναι κυρίως ένας τρόπος ψυχανάλυσης».

– Μέσα σε όλα αυτά, ασχολείσαι και με τη μουσική.

«Ναι, τραγουδάω, παίζω κιθάρα και λίγο πιά­νο».

– Ετοιμάζεις κάτι μουσικό αυτό το διάστημα;

«Επειδή ο πατέρας μου είναι μουσικός και έχει ένα τεράστιο έργο πίσω του, το οποίο είναι α­κόμη στα συρτάρια, μετά τον κορονοϊό με το καλό θα μπούμε στη διαδικασία να ηχογραφήσουμε κάποια ωραία κομμάτια».

– Τι σε έχει πιέσει περισσότερο το διάστημα αυτό της πανδημίας;

«Κάθε μορφή απαγόρευσης με πιέζει τρο­μερά. Σαφώς και υπακούμε στους κανόνες, σαφώς και πρέπει να το κάνουμε. Όταν πεθαί­νουν 100 άτομα τη μέρα, οφείλουμε όλοι να προσέχουμε πάρα πολύ, πρωτίστως για εμάς, αλλά πέραν αυτού για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για όλα τα άτομα που είναι σε πολύ πιο ευάλωτη θέση από εμάς. Από εκεί και πέρα, με πιέζει πάρα πολύ. Ειδι­κά στην πρώτη καραντίνα, όταν είπαν ότι δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, τρελάθηκα. Ήμουν και σε πολύ δύσκολη φάση, γιατί είχε σταματήσει το θέατρο, βρέθηκα άνεργη, κοι­τούσα δύο μέρες το ταβάνι κι έκλαιγα, γιατί δεν ήξερα τι συμβαίνει».

– Στη δεύτερη το αντιμετωπίζεις διαφορετι­κά;

«Αυτήν την περίοδο μου λείπουν πάρα πολύ οι φίλοι μου, τους οποίους βλέπω μόνο μέσω skype, επειδή οφείλουμε να προσέχουμε πο­λύ και λόγω της δουλειάς. Είμαστε από τους πολύ τυχερούς που συνεχίζουμε γυρίσματα και γι’ αυτό δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες. Μου λείπει πάρα πολύ το να βγω με τους φί­λους μου για ένα ποτό ή για φαγητό. Πέραν όμως της στρεσογόνου κατάστασης αυτή την περίοδο, θεωρώ ότι δημιουργείται και μία τε­ράστια αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τις δουλειές μας και πώς θα πάνε γενι­κότερα τα πράγματα από εδώ και πέρα».

– Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μελαγχο­λικά;

«Έπειτα από πολλά χρόνια θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα δουλεύω. Είτε στο θέατρο είτε στο εστιατόριο των γονιών μου, πάντα δούλευα, στην ενήλικη ζωή μου βέ­βαια».

– Οπότε θα τα απολαύσεις.

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι με άτομα που θέλω να είμαι, οπότε θα είναι πολύ μου­διασμένα και περίεργα. Ελπίζω να χιονίσει για­τί μένω πολύ κοντά στο βουνό, μήπως φτιάξω κανέναν χιονάνθρωπο, σαν παιδί κι εγώ να περάσω καλά».

– Ποια είναι η ευχή σου για τα φετινά Χρι­στούγεννα;

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο πρωτίστως υγεία, όλα τα άλλα έπονται. Να έχουμε υπομονή, ε­πιμονή και να μη σταματάμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV