Big Brother: Η πρώτη κοινή φωτό Δανέζη-Κεχαγιά μετά το τέλος του reality!

0
147

Μπορεί το Big Brother να έριξε αυλαία όμως κάποια πράγματα και κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, ειδικά όταν αυτές είναι πολύ δυνατές, μένουν ανέγγιχτες από κάθε παράγοντα. 

Αυτό σίγουρα συμβαίνει για τη σχέση του Δημήτρη Κεχαγιά με τη Σοφία Δανέζη οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κανένας από τους δύο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η σχέση τους είναι φιλική ή αν διαθέτει ερωτική… ατμόσφαιρα, όμως το σίγουρο είναι πως οι δύο πρώην παίκτες του Big Brother είναι αχώριστοι και εκτός σπιτιού.

Η Σοφία Δανέζη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε πει για τον Δημήτρη Κεχαγιά: «Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα.

Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα». Και υπογράμμισε: «Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω».

Σήμερα λοιπόν ήρθε και η ώρα για να αναρτήσουν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται να είναι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί και να χαμογελούν στον φακό του κινητού.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV