Θεοδώρα Βουτσά: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της – Σαν σήμερα ο αξέχαστος Βουτσάς θα είχε γενέθλια

0
142

Η Θεοδώρα Βουτσά τα ξημερώματα της Πέμπτης, 31 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά γιατί σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του. 

Τα λόγια της Θεοδώρας Βουτσά για τον παρέα της ραγίζουν καρδιές.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σπουδαίος και αγαπητός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρονών. Ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στις 7 Φεβρουαρίου εισήχθη στο Αττικό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και στις 26 Φεβρουαρίου πέθανε.

Η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε χαρακτηριστικά: «Ζήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο… για 42 χρονια… Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρονια Πολλα Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις! Και θα με διόρθωνες… Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νικο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κανεις ευχή… Τώρα θα ανάψω αλλο κερί… στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστω που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη… Θα πω Ευχαριστω που με έμαθες να σηκώνομαι, Ευχαριστω που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που ειμαι γυναίκα… Σ´ευχαριστω γαιτι με επεισες ότι ειμαι ικανή να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα…

«Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμα

να σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής,

δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει

και να μου το αφαιρέσει κανείς.

Σ’ αγαπώ.

Κι είμαι κοντά σου

είμαι κοντά σου,

είμαι πολύ κοντά σου,

σου λέω, πάντα, παντού,

αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω,

που δεν σε βλέπω…»

-Νίκος Εγγονόπουλος» και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον αξέχαστο ηθοποιό. Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε στην παρακάτω gallery!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV