Βασάλος-Βαλαβάνη: Έντονη πλέον η φημολογία ότι πάνε για γάμο! Τι ισχύει;

0
143

Μάλιστα, τελευταία, είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον παρουσιαστή και τη δημοσιογράφο να σκέφτονται σοβαρά αυτό το βήμα.

Αφορμή για όλα αυτά δόθηκε όταν στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε τον συνεργάτη του που φορούσε κοστούμι λόγω γιορτών, τι είχε ντυθεί, με τον Κωνσταντίνο να απαντά με χιούμορ αλλά και ενθουσιασμό «γαμπρός».

Με αφορμή αυτό λοιπόν, όταν η Ευρυδίκη ρωτήθηκε αν πρόκειται όντως να παντρευτούν με τον Κωνσταντίνο η ίδια απάντησε σύμφωνα με όσα είδαμε στο Happy Day: «Με γαμπριάτικο βγήκε. Είπε γαμπρός. Το είπε. Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί».

Κάποιοι πιστεύουν ότι το σενάριο γάμου δεν ανήκει πλέον στη σφαίρα της φαντασίας του ζευγαριού αφού προσφάτως οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ανακαίνιση στην κοινή τους στέγη, να αγοράσουν νέα έπιπλα και διακοσμητικά και να κάνουν πιο λειτουργικούς τους χώρους καθώς σκοπεύουν να παντρευτούν.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος έχουν περάσει τρία χρόνια αχώριστοι, πορεύονται μαζί και στηρίζουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητα.

Κοινώς, ζουν ήδη σαν να ήταν παντρεμένοι, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά μετά από έναν γάμο.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ το 2017 και από τότε δεν έπαψαν ούτε στιγμή να είναι μαζί.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV