Κυριακή 24 Ιαν 2021 10:43
Αρχική Πηγές Gossip TV Κατερίνα Διδασκάλου: Υποδέχεται το νέο έτος και στέλνει γράμμα στον εαυτό της

Κατερίνα Διδασκάλου: Υποδέχεται το νέο έτος και στέλνει γράμμα στον εαυτό της

A- A+

Οι επώνυμοι Έλληνες υποδέχτηκαν το 2021 στέλνοντας γράμμα στον εαυτό τους για τις ανάγκες του περιοδικού Gala.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο της Κατερίνας Διδασκάλου…

«Τώρα που περνάς μια περίοδο αλλαγών τεράστιων, κι έχεις τόσο ενθουσιασμό και τρέλα και δύναμη και νιώθεις αθάνατη, προσπάθησε να τα κρατήσεις φυλαγμένα όσο μεγαλώνεις, μην τα ξεχνάς.

Να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου, αυτό που σ’ ευχαριστεί, έχοντας πάντα στο μυαλό σου πώς θα βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου αξιοποιώντας τα χαρίσματα που σου έδωσε η φύση.

Οοο ψηλά κι αν φτάσεις, να θυμάσαι πώς ξεκίνησες και να είσαι έτοιμη να τα κάνεις όλα απ την αρχή. Να είσαι ταπεινόφρων. Η ταπεινοφροσύνη είναι μεγάλη αρετή. Και η υπομονή και π επιμονή επίσης. Ταπεινόφρων, όχι μετριόφρων. Η μετριοφροσύνη ειδικά μετά το 30 βλάπτει. Εντόπισε το στίγμα σου και προχώρα.

Μη δημιουργείς κοινωνικές πληγές. Οταν είσαι σε θέση ισχύος, μη χρησιμοποιήσεις ποτέ την εξουσία σου ζητώντας “χάρες προσωπικές” με αντάλλαγμα το δικαίωμα της εργασίας του συνανθρώπου σου. Μην κλέβεις. Κλοπή δεν είναι μόνο «ανοίγω μια τσάντα και παίρνω το πορτοφόλι από μέσα». Μην κλέβεις σεβασμό, σχέση, ζωή από συνάνθρωπο.

Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή ώστε να μην ασχολείσαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Εκτός αν είναι να βοηθήσεις.

Αγάπα τον εαυτό σου. Οταν αυτό το καταφέρεις πραγματικά, δεν θα βάλεις ποτέ μέσα σου ουσίες που σε καταστρέφουν, σκέψεις που σε γερνάνε. Τότε θα μπορέσεις ν’ αγαπήσεις τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον που σε φιλοξενεί!

Α, και κάτι ακόμη. Οταν σε ξανασυναντήσω μετά από 30-40 χρόνια θέλω να ξαναδώ αυτή τη λάμψη στα μάτια σου!».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here