Δευτέρα 25 Ιαν 2021 09:20
Αρχική Πηγές Gossip TV Καρύδη: «Tώρα που μεγάλωσα βρίσκω νόημα σε αυτό που μου έλεγε η...

Καρύδη: «Tώρα που μεγάλωσα βρίσκω νόημα σε αυτό που μου έλεγε η μητέρα μου»

A- A+

Σμαράγδα Καρύδη: Όσα αποκάλυψε για τον εαυτό της και για τη συμβουλή της μητέρας της

Οι Έλληνες επώνυμοι υποδέχτηκαν το 2021 και για χάρη του περιοδικού Gala έστειλαν γράμμα στον εαυτό τους, το οποίο αργότερα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό!

Δείτε το κείμενο που έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη…

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γράψω αυτό το γράμμα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Οι γιορτές άλλωστε είναι μια. περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να σου πω όλα όσα σκέφτομαι.

‘Οσο δύσκολο και αν σου φαίνεται το σχολείο και οι σπουδές, να θυμάσαι ότι αυτό το ταξίδι είναι μόνο για καλό. Να μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, να είσαι απλά ο εαυτός σου και να τον έχεις ψηλά. Για να τον σέβεσαι και να τον αγαπάς γιατί αυτός θα είναι πάντα εκεί μαζί σου και πρέπει να τον φροντίζεις. Για τον πιστεύεις και να μην ξεχνάς ότι είναι πολύτιμος και ξεχωριστός.

Να μη φοβάσαι! Να να τολμάς, να προσπαθείς και ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, να θυμάσαι ότι η προσπάθεια μετράει. την επόμενη φορά θα επιτύχεις τον στόχο σου. Όλα άλλωστε γίνονται για κάποιο λόγο. Έτσι μην είσαι λοιπόν τεμπέλης, να προσπαθείς κάθε μέρα για το καλύτερο και να στοχεύεις ψηλά μέχρι εκεί που η καρδιά σου θέλει να φτάσει.

Να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή χωρίς δεύτερες σκέψεις, ενοχές, αναλύσεις και τύψεις. Να περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που πραγματικά επιθυμείς και να μη μοιράζεσαι αριστερά και δεξιά. Στα δύσκολα να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει μία λύση και θα βρεθεί. Δεν υπάρχει λόγος να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα σε αυτή τη ζωή για να αγχώνεσαι με ασήμαντες λεπτομέρειες.

Να θυμάσαι ότι η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που μετράει και η ψυχή μας καθρεφτίζεται στα μάτια μας. Για είσαι καλός και όμορφος άνθρωπος. Για μη νευριάζεις με τους γονείς σου. Ο,τι λένε, το λένε για καλό και μόνο, κάποιες φορές ίσως με λάθος τρόπο, αλλά η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής. Για αγαπάς με την καρδιά σου και αν ακόμα πληγωθείς να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που ήρθε στη ζωή σου σου έμαθε ένα πολύτιμο μάθημα για να πας παρακάτω. Να μάθεις να συγχωρείς πρωτίστως τον εαυτό σου και μετά τους άλλους και να μαθαίνεις από τα λάθη αγαπημένη μου Σμαράγδα,
τώρα που μεγάλωσα βρίσκω νόημα σε αυτό που μου έλεγε η μητέρα μου: “Μακάρι
να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να έχω το μυαλό που έχω τώρα ·
Ξέρεις κάτι; Είχε απόλυτο δίκιο! Προχώρα μπροστά με ανοιχτή καρδιά, πολλά όνειρα και καθαρό βλέμμα, πιστεύω σε σένα!».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here