Συγκινεί Ελληνίδα ηθοποιός: «Κάθε χρόνο αγαπάω περισσότερο τον άντρα μου»

0
141

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και κατάφερε να μας συγκινήσει με τις δηλώσεις της.

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων πως κάθε χρόνο αγαπάει όλο και περισσότερο τον σύζυγό της.

Αυτό τον καιρό βρίσκεσαι σε γυρίσματα, για το σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Ακριβώς, στην ΕΡΤ1, μια εξαιρετική δουλειά, καθώς είναι όλοι καταπληκτικοί, ενώ τα νέα παιδιά είναι το κάτι άλλο, πολύ ταλαντούχα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Τάσος Κωστής…Εγώ είμαι ζευγάρι

με το Γιάννη Μόρτζο… Το ζευγάρι των γερόντων, η…παλιά φρουρά. · . – .

-Η παλιά φρουρά… Ναι… Ο ηθοποιός δεν έχει ηλικία, άλλωστε η ψυχή δεν γερνάει.

Είμαστε γεροντάκια… (Γέλια). Η ηλικία είναι στα χαρτιά, αν πιστέψει ότι δεν έχει καμία σχέση η ημερομηνία γεννήσεων με το πώς αισθάνεσαι, θα είσαι πάντα καλά. Είμαι 73 χρονών. Δε γερνάς, δεν παραδίδει τη σκυτάλη, αν δε μπει ο χάρος και κάνει… νόημα. Η διάθεση και το ντύσιμο κάνουν την ηλικία. Ο ρόλος της Μάρμως που υποδύομαι, δεν έχει καμία σχέση με το πώς είμαι εγώ. Είναι βασανισμένη, προδομένη, μ’ ένα παρελθόν που τη βαραίνει, κι αυτό βγαίνει.

-Έχεις κάτι το επαναστατικό ως προσωπικότητα.

Μια φορά είχα φορέσει κάτι πολύ κυριλέ για να πάμε σ’ έναν γάμο και μου είπε ο εγγονός μου: “Γιαγιά, γιατί ντύθηκες έτσι; Εσύ είσαι ροκ, γιατί ντύνεσαι έτσι; Δεν σου πάει… Κι 100 χρονών να γίνεις, δεν σου πάει, δεν είσαι αυτή”. Δεν ακολούθησα ποτέ τη μόδα της… κυρίας, ακολούθησα τη μόδα της Πηνελόπης. Στο νηπιαγωγείο του εγγονού μου, σε μια συνάντηση γιαγιάδων με είχαν πει “φρικιό”, γιατί είχα πάει ντυμένη απλά, κι όχι με ταγεράκι, αλλά με κολάν και Τ-shirt, αθλητικά παπούτσια, με τα μαλλιά μπούκλες κάτω (Γέλιο).

-Τα κατάφερες εξίσου καλά σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό κομμάτι.

Ναι, εννοείται. Στο συνεργείο μου αρέσει να τους κάνω γλυκό και να τους πηγαίνω, να τους κάνω πίτα… Το θέλω, το νιώθω, έτσι εισπράττουν την αγάπη και την έννοια μου. Όταν έχεις παντρευτεί πολύ νωρίς, μεγαλώνεις παιδιά, ξέρεις την ευθύνη που έχουν, μετά έχεις μάθει να νοιάζεσαι για όλο τον κόσμο. Όταν έχεις πάρει αγάπη ως παιδί από την οικογένεια σου και στη συνέχεια έχεις έναν άντρα να σε αγαπάει, να σε σέβεται, να είναι φίλος σου, δεν μπορείς να μην αγαπάς τον κόσμο.

-Τι είναι για σένα ο σύζυγός σου;

Ο Γιώργος για μένα είναι η ψυχή μου, τα νιάτα μου, τα παιδιά μου, το στήριγμα μου, π ελπίδα, νιώθω ότι δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν όσο έχω εκείνον δίπλα μου, Δεν μπορεί να με πειράξει κανείς, γιατί θα πάω στην αγκαλιά του Γιωργάκη μου και θα τα ξεχάσω όλα, τα ξεπερνάω όλα. Μου λέει: “Δεν συναντάς κακούς ανθρώπους, ιδιότροπους και παράξενους. Δέξου την παραξενιά τους, μη δίνεις σημασία, δείξε εσύ την ανωτερότητα σου”, κι έτσι με κάνει να είμαι καλός άνθρωπος.

-Πόσα χρόνια είσαι ερωτευμένη με τον σύζυγό σου;

Ο έρωτας με την αγάπη έχει μεγάλη διαφορά. “Ο έρωτας θέλει κυνήγι και η αγάπη υπομονή”, αυτό έλεγε η μάνα μου. Κάθε χρόνο αγαπάω περισσότερο τον Γιώργο. Μέχρι τώρα, έρχεται, ειδικά τον χειμώνα που είναι και βάρβαρο, τραβάει το πάπλωμα, ξυπνάω και τάχα μου με σκεπάζει λέγοντας μου: “Παιδί μου η πλάτη σου ήταν όλη απ’ έξω, σε σκεπάζω για να μην κρυώσεις”.

-Αυτό είναι πολύ όμορφο…

Το κάνει για να δει αν είμαι ζωντανή, μήπως πέθανα, να με δει να ξυπνάω.

-Το κάνει συνέχεια αυτό;

Βέβαια, για να με δει να ξυπνάω. Αυτή την εμμονή την έχει από τότε που κάναμε παιδιά, πήγαινε, τάχα μου τα σκέπαζε, τα σκούνταγε, για να δει αν αναπνέουν. Είναι Τζόκερ να βρεις σύντροφο, το 10 το καλό, είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη στο Λοιπόν.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV