Survivor: Η Κάτια κάνει τον απολογισμό της – «Όταν πια έπαψε να είναι παιχνίδι εκεί…»

0
120

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στο πρώτο της instagram post μετά την αποχώρησή της.

Εκτός Survivor βρίσκεται εδώ μέρες, η Κάτια Ταραμπάνκο. Το εντυπωσιακό μοντέλο, αποτελούσε και ένα από τα μεγάλα φαβορί για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο κάποια θεματάκια με την υγεία της, έκαναν την Κάτια να βρεθεί εκτός Survivor 4.

Η Κάτια, έχοντας ξεκουραστεί από το ριάλιτι επιβίωσης μάζεψε τις αποσκευές της και επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμη να μιλήσει για την εμπειρία της στο Survivor.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, η Κάτια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μιλώντας για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο. Αργότερα και το γνωστό μοντέλο έκανε comeback στο instagram, κάνοντας την πρώτη ανάρτηση μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Έντονη, ανεξίτηλη εμπειρία. Ένα παιχνίδι επιβίωσης που όταν πια έπαψε να είναι παιχνίδι εκεί απέκτησε επιπλέον μαγεία για εμένα.Ευχαριστώ για τα όρια που ξεπέρασα και για τους ορίζοντες που ανακάλυψα.Ακόμα περισσότερο όμως, Ευχαριστώ όλους Εσάς για την τόσο θερμή υποστήριξη που μου δώσατε. Αποτελείτε την μεγαλύτερη πηγή δύναμης», έγραψε στο instagram.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV