Eurovision 2021: Έτοιμο το τραγούδι της Κύπρου! Το βίντεο κλιπ και πότε θα το ακούσουμε

0
122

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια ξεκινάει τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με το οποίο βέβαια θα προωθηθεί στην Ευρώπη το κομμάτι με τίτλο El Diablo.

Με τις ίδιες 41 χώρες να συμμετέχουν και φέτος στον διαγωνισμό που ματαιώθηκε πέρυσι και θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ, αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει νέα κλήρωση για τη σειρά εμφάνισής τους.

Η Κύπρος προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το πρόσωπο το οποίο επέλεξε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 από τον περασμένο Νοέμβριο.

Φυσικά, η δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Τσαγκρινού, Panik Records προετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για την εμφάνιση στη Eurovision 2021.

Όσο για το πότε θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια του τραγουδιού, η Κυπριακή αποστολή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, ανακοίνωσε πως στις 24 Φεβρουαρίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο διαγωνισμός έχει οριστεί για να γίνει σε 113 μέρες από τώρα. Και φυσικά οι φαν της Eurovision έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά.

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV