Ανατριχίλα! Η φωτό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο

0
146

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η όμορφη Ευρυδίκη μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο και έστειλε το μήνυμά της.

«Σήμερα έχω γενέθλια. 8 χρόνια πριν 4-2-2013 σαν σήμερα παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως το σώμα μου νόσησε από μια μορφή καρκίνου στο αίμα τελικού σταδίου. Τα κατάφερα. 8 χρόνια μετά σήμερα έχω πάλι γενέθλια κ υγεία κ εμπειρίες. Είστε πολλοί που παλεύετε με τον καρκίνο και όπως και εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πως; Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Και αφού κατάφερα αυτό, μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Γιατί; Γιατί είμαι απόλυτα δυνατή.», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στα 18 της πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, ενώ δέκα χρόνια αργότερα διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο.

«Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου. Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λες στον καθρέπτη πόσο όμορφη είμαι, μέχρι που τρως την σφαλιάρα και λες «ώπα»! Όταν έχεις περάσει τέτοιες καταστάσεις, το My Style Rocks για μένα είναι εύκολο», είχε πει η ίδια.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV