Αναστασία Παντούση: Όσα δεν γνώριζες για την πρωταγωνίστρια της σειράς, Έξαψη

0
191

Αναστασία Παντούση: Είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα. Κάθε ρόλος της είναι διαφορετικός, εκείνη όμως βρίσκει και κάποιο κοινό χαρακτηριστικό της.

Η Αναστασία Παντούση φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Έψαξη» και υποδύεται την Κλαίρη Αμοιράλη, μια νεαρή γεωπόνο από το Ναύπλιο, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που περνάει κρίση.

Οι ρόλοι που έχετε υποδυθεί μέχρι σήμερα είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Εχετε κοινά χαρακτηριστικά με κάποιον από αυτούς;

«Ο,τι δουλειά έχω κάνει την έχω επιλέξει για συγκεκριμένους λόγους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από εκεί και πέρα, σε κάθε ρόλο βρίσκω, αν όχι ταυτίζομαι, αρκετά στοιχεία δικά μου στους χαρακτήρες που υποδύομαι. Αλλοτε πιο έντονα και άλλοτε όχι».

Πέρα από την «Εξαψη» είχατε άλλα σχέδια, επαγγελματικά, για αυτή τη σεζόν τα οποία λόγω της κατάστασης έμειναν πίσω;

«Ναι. Είχα κλείσει θέατρο, το “Κάποτε στον Βόσπορο”, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Δυστυχώς είμαστε σε αναστολή, θέλω να πιστεύω όμως όχι και σε αναβολή. Επίσης είχα κλείσει και μια ταινία, του Θοδωρή Νιάρχου, ενώ ήμουν σε συζητήσεις για ακόμα μία. Οπως συνέβη και σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα του χώρου, έτσι και εγώ βρίσκομαι σε μια κατάσταση αναβολής και αναμονής. Εύχομαι να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην κανονικότητα μας. Να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Τι σας προβληματίζει περισσότερο αυτή την περίοδο;

«Στην πρώτη καραντίνα ήμουν πολύ πιο αισιόδοξη. Μου τηλεφωνούσαν φίλοι και συνάδελφοι, προβληματισμένοι, και με ρωτούσαν “Αναστασία, τι θα κάνουμε;” και τους απαντούσα “να χαμογελάτε και όλα θα πάνε καλύτερα”. Τη δεύτερη φορά κλείστηκα όμως περισσότερο στον εαυτό μου και προβληματίστηκα, όπως όλοι μας. Η ιδιαίτερη αυτή κατάσταση που βιώνουμε έχει κάνει μια παύση στη ζωή μας, χρειάζεται σίγουρα δύναμη και γερό στομάχι. Από την άλλη σκέφτομαι, δεν ξέρω αν ακούγεται κάπως περίεργο αυτό που λέω ότι είναι κρίμα να μη ζούμε την καθημερινότητα μας για να μην πεθάνουμε. Ομως για να βγούμε από το τούνελ και να επανέλθουμε στη “ζωή” θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Ολη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει την ψυχολογία των ανθρώπων. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ψυχική υγεία είναι και αυτή πολύ σημαντική για όλους μας. Ελπίζω να έχουμε ένα αίσιο τέλος και σε αυτό το κομμάτι της υγείας».

Τι σας έλειψε περισσότερο το 2020;

«Η κοινωνικοποίηση, το να μοιράζεσαι στιγμές με ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και αγκαλιές. Είναι πολύ σημαντική η ανθρώπινη επαφή, η οποία έχει χαθεί και καταπιεστεί. Μου έχει λείψει η ελευθερία», είπε στο ΒΗΜΑ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV