Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε όταν γύρισε από το Survivor

0
144

Την πιο δημιουργική αλλά και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η Κάτια Ταραμπάνκο!

Το κορίτσι που έδωσε πραγματική «μάχη» στο Survivor, αποχώρησε οικειοθελώς αφού μια περιπέτεια της υγείας της, την ανάγκασε να φύγει νωρίς.

Η ίδια στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It πριν από μερικές ημέρες μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφο της αποκαλύπτοντας τον ερωτά της.

Μιλώντας στο OK! εξομολογήθηκε τις πρώτες στιγμές μαζί του ενώ αποκάλυψε και το πρώτο πράγμα που έφαγε όταν γύρισε από το Survivor

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που ήθελες να φας όταν επέστρε­ψες στο σπίτι σου;

«Το αγαπημένο μου μπέργκερ. Μου το είχε βάλει, μάλιστα, ο σύντροφός μου σε ένα κουτί με μια κόκκινη κορδέλα και ήταν πραγματικά το καλύτερα δώρο που μπορούσε να μου κάνει»

Πώς αντέδρασες όταν τον συνάντησες ύστερα από ενάμιση μήνα;

«Τον αγκάλιασα σφιχτά και δεν μιλούσα. Μόνο έκλαιγα, ακόμα και όταν μπήκαμε στο σπίτι, καθίσαμε στον καναπέ και ήμουν όλη την ημέρα στην αγκαλιά ίου. Μου είπε ότι του έλειψα πάρα πολύ και ότι αν έμενα ακόμα λίγο στον Αγιο Δομίνικο, θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να έρθει να με βρει. (Γελάει.)»

Είπες στην αρχή της κουβέντας μας ότι η σχέση σας δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Πώς το εννοείς ακριβώς;

Ο σύντροφοι μου μου είπε ότι φοβήθηκε βλέπονται τις συνθήκες που βίω­να εκεί, ότι θα μπορούσα να σκληρύνω πάρα πολύ και να στερέψω από κάθε συναίσθημα. Δεν περίμενε να είμαι τόσο ανταγωνιστική. Εγώ αντίστοιχα φοβόμουν ότι μπορεί να εξασθενίσει αυτό που είχαμε, αφού δεν επικοινωνούσαμε. Όχι όμως μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αλλά έγινε ακόμα πιο δυνατό»

Δεν ζήλευε που είχες δίπλα σου τόσο ωραίους άντρες, όπως ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κόρομι;

«Ωραίος ο Αλέξης, ωραίος και ο «Κόρο», αλλά εγώ έχω μάτια μόνο για τον σύντροφο μου. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη του Κωνσταντίνου.»

Πόσο καιρό είστε μαζί;

«Οκτώ μήνες. Γνωριστήκαμε τον Μάιο μέσω μιας κοινής φίλης»

Πότε πήρατε την απόφαση να συγκατοικήσετε;

«Από τον Σεπτέμβριο. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ με σύντροφο μου.»

Πιστεύεις ότι αυτό έγινε γιατί βρήκες το άλλο σου μισό;

«Δεν πιστεύω στο άλλο μισό. θεωρώ ότι δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, όταν ενωθούν, μπορούν να κάνουν ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο σύνολο.»

Πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά ο Κωνσταντίνος είναι σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που φανταζόμουν όταν ήμουν μικρή.»

Πώς φανταζόσουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού;

«θα σου δείξω μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου και θα καταλάβεις. (Γε­λάει.) Φανταζόμουν έναν άντρα που αγαπάει τα σπορ, όπως κι εγώ, που μου παρέχει ασφάλεια, που ψάχνεται, που του αρέσει να συζητάει. Βέβαια, το ότι έχει τατουάζ, διαθέτει χιούμορ και του αρέσει και εκείνου το φαγητό είναι σί­γουρα ακόμα ένα plus»

Σκέφτεστε με τον Κωνσταντίνο να κάνετε οικογένεια και παιδιά;

«Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Προς το παρόν, προτεραιότητα και των δύο είναι το επάγγελμα μας. θέλουμε πρώτα να πατήσουμε γερά στα πόδια μας», λέει στο ΟΚ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV