Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για την πρόταση γάμου – «Μου προκαλεί αμηχανία»

0
132

Φέτος την απολαμβάνουμε καθημερινά στο πρόγραμμα του ANT1 και στη σειρά, Ήλιος. Η Ευγενία Δημητροπούλου, έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα ευχάριστα νέα για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον καλό της.

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς «Ήλιος;»

Πιστεύω πως ο « Ήλιος» μας είχε από την αρχή πολύ ωραία στοιχεία. Έχει ένα πολύ δυνατό και γρήγορο σενάριο με πλοκή, ολοκληρωμένους χαρακτήρες και ωραίους συντελεστές. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολλές ώρες γι’ αυτό, πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει.

Ποια τα κοινά σας με τη Λήδα;

Έχω αρκετές διαφορές με τη Λήδα, την ηρωίδα μου, όμως θεωρώ πως η αγάπη για τους άλλους και η αίσθηση δικαιοσύνης είναι δύο κοινά μας στοιχεία. Είστε νέα, ωστόσο υποδύεστε τη μητέρα ενός έφηβου. Η μητρότητα είναι κάτι που θέλετε άμεσα; Η μητρότητα είναι κάτι που θαυμάζω πολύ! Είναι ένας ρόλος που μου προκαλεί δέος! Θα ήθελα να ζήσω τη μητρότητα και εύχομαι να τα καταφέρω. Η Λήδα είναι μια γυναίκα που μεγαλώνει το παιδί της μόνη.

Σας πέρασε πότε από το μυαλό αυτό στο παρελθόν;

Ξέρω πολλές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους και για μένα είναι ηρωίδες. Εγώ πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με έναν κατάλληλο σύντροφο. Ίσως δεν είχα τη δύναμη αυτών των γυναικών.

Μάθαμε πως σας έγινε πρόταση γάμου. Θα αλλάξει η ζωή σας ως παντρεμένη;

Μου προκαλεί αμηχανία να μιλάω γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής έχω μάθει πως η ζωή μας εκπλήσσει διαρκώς και απροειδοποίητα οπότε περιμένω όποια εξέλιξη με χαρά και περιέργεια.

Πηγή: Secret

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV