Μαρία Ηλιάκη: Οι βόλτες της εγκυμονούσας στη Ζυρίχη – Η ατάκα για το μονόπετρο

0
135

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και μήνες βρίσκεται στην Ελβετία και μένει με τον Στέλιο της και ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε η ίδια τα ευχάριστα νέα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με φουσκωμένη την κοιλιά και γράφοντας: «Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…»!

Και αργότερα μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, τόνισε: «Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.».

Μετά τα ευχάριστα νέα, η Μαρία Ηλιάκη κάνει βόλτες μόνη της τις ώρες που ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται! Ενώ όταν είναι μόνη στο σπίτι φροντίζει τον εαυτό της κάνοντας μάσκες ομορφιάς. Μάλιστα, η εγκυμονούσα θέλησε να δοκιμάσει κάτι ενυδατικές μάσκες για τα χέρια της και φορούσε δαχτυλίδι της και είπε: «Περιμένετε να βγάλω το μονόπετρο»!

Δείτε τη βόλτα της εγκυμονούσας!

Η ατάκα της για το μονόπετρο που της έδωσε ο Στέλιος της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV