Μενεγάκη: Μας τρέλανε! Η αποκαλυπτική φωτό από τον κήπο της και το μήνυμα που δεν περιμέναμε!

0
126

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δηλαδή χωρίς τον «εφιάλτη» της πανδημίας αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Ελένη θα το περνούσε στον επίγειο παράδεισό της, που δεν είναι άλλος από το νησί της Άνδρου.

Δυστυχώς όμως όπως όλοι μας έτσι κι εκείνοι θα περιοριστούμε όχι μόνο στην Αθήνα αλλά μέσα στο σπίτι μας. Εκείνη όμως δεν το βάζει κάτω. Όταν πριν από μερικούς μήνες πήρα την απόφαση να μείνει για λίγο εκτός τηλεόρασης, καθώς ήθελε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένεια της, το εννοούσε!

Όλο αυτό το διάστημα από τις καλοκαιρινές διακοπές και έπειτα τη βλέπουμε πιο ανανεωμένη από ποτέ. Χαίρεται κάθε στιγμή της ημέρας, απολαμβάνει τα παιδιά της και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές με τον άντρα της.

Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει «φωνάζουν» ευτυχία.

Όπως αυτή που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή (12-03). Φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο αποκαλυπτικό φόρεμα, βγήκε στον κήπο, πόζαρε και έστειλε ένα μήνυμα που πραγματικά δεν περιμέναμε. Αισιόδοξη, χαμογελαστή και ευτυχισμένη έγραψε:

«Κάνε όμορφες σκέψεις , γελά μην την καρδιά σου και μην σταματάς να ονειρεύεσαι ! #eleni», σημείωσε και φυσικά έλαβε δεκάδες σχόλια.

Δες την στη galley

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV