Βίσση: Έκανε Live τα μεσάνυχτα στο instagram και μίλησε με τη Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

0
116

Άννα Βίσση: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους followers της – Η διαδικτυακή συνάντηση με την κόρη της ήταν διαφορετική και σίγουρα απολαυστική

Λατρεύει την τεχνολογία, ενώ καθημερινά βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς της στα social media. Η Άννα Βίσση μετρά χιλιάδες followers στο instagram ενώ τα insta stories έχουν γίνει η μεγάλη της αγάπη.

Στις καθημερινές της αναρτήσεις, η τραγουδίστρια θα ανεβάσει στιγμιότυπα και βίντεο εντός και εκτός σπιτιού. Η ίδια εξάλλου περιμένει όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μουσικής μετά το lockdown αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή μετά την πανδημία.

Για την ώρα πάντως, η Άννα Βίσση απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της και απαντά ανοιχτά στα μηνύματα αλλά και στα σχόλια που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους followers της. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Άννα Βίσση συνδέθηκε με τη Σοφία Καρβέλα η οποία και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μαμά και κόρη αντάλλαξαν τα νέα τους με τους φανατικούς τους followers να παρακολουθούν τον διάλογό τους ζωντανά στο instagram.

Αργότερα μάλιστα η Άννα Βίσση θέλησε να κρατήσει την ευχάριστη συνομιλία μητέρας και κόρης, αποθηκεύοντας το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CMiTaz1Ji8o

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV