Γεννητούρια για πρώην παίκτρια του Survivor! Η πρώτο φωτό του μωρού από το μαιευτήριο!

0
114

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πρώην παίκτρια του Survivor αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor του ΣΚΑΙ, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, εξασφαλίζοντας μάλιστα αρκετή δημοσιότητα.

Ακολούθησαν μεγάλες αλλαγές στη ζωής της, με πιο πρόσφατες την είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά και τον γάμο με τον άνδρα της ζωής της.

Μέσα από το instagram μάλιστα, η ίδια μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το μωράκι που περίμενε.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα ήδη ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, αποκαλύπτοντας το ευχάριστο γεγονός.

Κάτι που έκανε αντίστοιχα και ο σύζυγός της Αντώνης Γαλάτης ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει η Ελισάβετ, ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα σε κάποια ανάρτησή της είχε γράψει για εκείνον: «Διανύω κιόλας τον 9ο ευλογημένο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω πως νιώθω τρομερή ευεξία, μιας και με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ο σύζυγος μου. Δεν στερήθηκα τίποτα από φαγητό, αλλά σίγουρα κράτησα ισορροπίες, και πάνω απ’ όλα υγιεινές διατροφικές συνήθειες.»

Να σημειώσουμε ότι λίγες μόλις μέρες πριν γεννήσει, η Ελισάβετ είχε πάρει μόνο επτά κιλά, κάτι που σημαίνει ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης της θα φύγουν πολύ γρήγορα από πάνω της.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV