Survivor: Ο Κοψιδάς επέστρεψε στην καθημερινότητά του και ανέβασε φωτό από το σπίτι του!

0
116

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του και το comeback στα social media. 

Εκτός Survivor βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι, αποχώρησε από το παιχνίδι, έτοιμος να περάσει σε αποκαλύψεις για όσα δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Εγώ δεν είχα εικόνα πως δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα. Δεν είχα καταλάβει πως είχα χάσει πολλά κιλά. Σίγουρα πάνω από 15 κιλά. Μπορεί και 20» , ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Όσο για τους πρώην συμπαίκτες του: «Ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή δεν έκαναν τίποτα στην καλύβα. Στρατηγική έχουν πολλοί παίκτες. Η στρατηγική του Αλέξη Παππά είναι προφανής. Ο James για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor. O Τριαντάφυλλος το παίζει Νίκος Ξανθόπουλος, ότι είναι το θύμα. Δεν ισχύει ότι δε δώσαμε φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Έπαιρνε κανονικότατες προμήθειες και του μαγειρεύαμε το φακόρυζο. Αν και με όλα αυτά που έχει κάνει, θα μπορούσαμε να μην του μαγειρέψουμε. Όπως είχαν κάνει και στη Μπλε ομάδα.»

O Γιώργος Κοψιδάς έκανε comeback και στο instagram, κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις μετά το Survivor.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV