Πατρίτσια Φιλντ: Αποκάλυψε τον τρόπο γνωριμίας της με την Άννα Βίσση!

0
148

Στην Ελλάδα εκεί καιρό να έρθει. Το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων χρόνων, αλλά και οι πρόσφατοι περιορισμοί δεν της το επέτρεψαν.

«Αγαπώ την Ελλάδα και την τελευταία φορά επισκέφθηκα μαζί με τον καλό μου φίλο Φώτη Σεργουλόπουλο τη Μυτιλήνη από την οποία κατάγομαι. Ομολογώ ότι υπήρξαν συγκινητικές στιγμές. Με τον Φώτη σκεφτόμαστε μάλιστα να γυρίσουμε και μια ταινία μαζί», αναφέρει.

Μιλάει με πολλή αγάπη για την Ελλάδα και μου διευκρινίζει ότι κι εδώ έχει πολλούς φίλους. Της ζητάω να μου μιλήσει για την πολύχρονη φιλία της με την Άννα Βίσση και για το πώς γνωρίστηκαν.

«Με την Άννα γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια. Έδινε συναυλία στη Madison Square Garden, η οποία μάλιστα ήταν sold out. Υπήρχε ενθουσιασμός και τέμπο, η παρουσία της και η φωνή της είναι πάντα μοναδικές. Πέταξα στη σκηνή, λοιπόν, ένα Τ-Shirt που είχε στάμπα τη φωτογραφία της». Λίγο αργότερα ζητώ και από την Άννα να μου πει τι θυμάται από εκείνη τη βραδιά: «Ρώτησα τη φίλη μου Πόπη Βασιλάκη, που είχε έρθει μαζί της εκείνο το βράδυ, ποια ήταν η κοκκινομάλλα, με στυλ rock star , που βρισκόταν δίπλα της και παρακολουθούσε τη συναυλία. Την επόμενη μέρα πήγα στο κατάστημα της και όλοι μαζί καταλήξαμε στο “Cipriani” να πίνουμε bellini». «Έκτοτε μας δένει μια πολύ δυνατή φιλία», παραδέχονται και οι δύο.

Και η Πατρίτσια Φιλντ συμπληρώνει:

«Με γοητεύει η Άννα Βίσση, αγαπώ τη φωνή της, το πνεύμα της, και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για το ταλέντο και την ενέργεια της. Ελπίζω κάποια στιγμή να μετακομίσω στην Αθήνα και να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί», σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV