Παπαργυρόπουλος: Γυμναστική σε άλλο level – Έφτασε στη Γλυφάδα κάνοντας roller skating

0
109

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δείχνοντας το αγαλματένιο του κορμί,  φόρεσε τα πατίνια του και βγήκε για γυμναστική στη Γλυφάδα- Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες…

Έχει το κορμί και η αλήθεια είναι πως δεν θα χάσει την ευκαιρία να μας το δείξει! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι πανέτοιμος και για το φετινό καλοκαίρι, αφού οι εμφανίσεις του στην παραλία θα κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού.

Ο ηθοποιός, ο οποίος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από το Survivor και φέτος, έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα ακολούθησαν στη ζωή του, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα στις αρχές της σεζόν τον είχαμε δει να συμμετέχει με επιτυχία στο J2US στο οποίο μάλιστα και βρέθηκε στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης, έχοντας ως μέντορα την Ζόζεφιν.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος δεν επιθυμεί να μιλά ανοιχτά για τα όσα ζει, αν και συχνά θα επικοινωνήσει μαζί μας μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, αλλά και από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Αυτή τη φορά, ο Νάσος έκανε μια διαφορετική εμφάνιση. Δείχνοντας το αγαλματένιο του κορμί, φόρεσε τα πατίνια του και βγήκε για γυμναστική στη Γλυφάδα.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί – Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV