Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη φώτο με τον γιο του στο μαιευτήριο – Όλα όσα αποκάλυψε on air!

0
107

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, η Κατερίνα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος, γέννησε χθες, 7 Απρίλη, ένα αγοράκι.

Την είδηση αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα η οποία μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Σήμερα ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου και προσπάθησε να περιγράψει τα συναισθήματα που νιώθει εδώ και μιάμιση ημέρα που είναι μπαμπάς, ενώ είδαμε και την πρώτη του φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε: «Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία.»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς…»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο πανευτυχής μπαμπάς, Ορφέας Αυγουστίδης αλλά και την υπέροχη, πρώτη φωτογραφία με τον γιο του!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV