Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια του έχει γενέθλια και της εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο!

0
103

Ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τη σχέση του με την ηθοποιό, είπε να συνεχίσει τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό της και έκανε μία πραγματικά πολύ τρυφερή ανάρτηση.

«Στήριγμά μου χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε στην οποία απεικονίζεται μαζί της αλλά και μαζί με λίγους και καλούς φίλους με τους οποίους το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή τους λόγω γενεθλίων.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση» είπε πρόσφατα στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας όμως και εκείνη είχε τα πιο γλυκά λόγια να πει για τον σύντροφό της:

«Ο Κωστής φαίνεται σαν την ήρεμη δύναμη αλλά στην πραγματικότητα είναι τρελός, είναι stand up comedian. Γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι πολύ φωτεινός. Είναι βαθιά καλός, έχει ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο χάρισμα. Είναι πραγματικά μεγαλόκαρδος και έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες.

Τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Ξεκίνησε από ένα μικρότερο μέρος όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κατάφερε να ξεφύγει και να γίνει ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος έχοντας φυσικά και τις σκοτεινές του πλευρές. Ο Κωστής είναι πολλά για μένα, δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV