Eurovision 2021: Η μοναδική ερμηνεία της Eden Alene με το «Set Me Free» για το Ισραήλ!

0
114

Eurovision 2021: Η Eden Alene εκπροσωπεί φέτος το Ισραήλ στο μουσικό διαγωνισμό, που θα γίνει στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Το τραγούδι λοιπόν με το οποίο η Eden Alene θα διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό του διαγωνισμού, στις 18 Μάιου είναι το “Set Me Free” και η ερμηνεία της είναι μοναδική!

Να αναφέρουμε ότι η Eden Alene η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Eurovision 2021 παρουσίασε σε μία ειδική βραδιά τα τρία υποψήφια τραγούδια της μέσω των βίντεοκλιπ, ενώ στο τέλος ανακοινώθηκε και η επιλογή του κοινού, που τις προηγούμενες ημέρες ψήφιζε διαδικτυακά το αγαπημένο του και έτσι αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα το τραγούδι «Set Me Free».

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί στη 12η θέση του 1ου ημιτελικού της Eurovision στις 18 Μαΐου. Η πρώτη πρόβα της θα λάβει χώρα την Κυριακή 9 Μαΐου στις 14.40 (ώρα Ελλάδας).

Ποια είναι η νεαρή Eden; Γεννήθηκε στο Κάταμον της Ιερουσαλήμ από Εβραίους γονείς Αιθιοπικής καταγωγής που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από την Αιθιοπία. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν η ίδια ήταν δυο ετών.

Τον Οκτώβριο του 2017 κέρδισε στο X Factor και εκ τότε ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι!

Δείτε την Eden Alene να ερμηνεύει το «Set Me Free» για το Ισραήλ

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV