Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο «Τζώρτζης» όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Είναι… χορευταράς!

0
136

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Τζώρτζη στη νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, φέτος το Πάσχα, απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στο τραγούδι αλλά και στον… χορό!

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Το καλύτερό μας Πάσχα, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, τραγούδησε και έριξε και έναν χορό.

Ο ηθοποιός ήταν πραγματικά απολαυστικός και μας έφτιαξε το κέφι!

Δες το βίντεο μετά το 01:12:00:

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος που ανήκει στο καστ της επιτυχημένης σειράς απάντησε πρόσφατα σε μερικές βασικές ερωτήσεις για τον εαυτό του, στο ερωτηματολόγιο που ετοίμασε για εκείνον το περιοδικό MYtv…

Γεννήθηκα: Στην Αθήνα.

Σπούδασα: Στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Με τρεις λέξεις θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου: Αισιόδοξο, εργασιομανή και αυθόρμητο.

Έγινα ηθοποιός γιατί: Μέσω του θεάτρου άρχισα να γνω­ρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και τους ανθρώπους γύρω μου.

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι: Τη χαρά της επικοινωνίας με τους συναδέλφους μου, δημιουργώντας έναν καινούργιο κό­σμο εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Με τον ήρωα που υποδύομαι στη σειρά έχω κοινό: Ότι φέ­τος το καλοκαίρι θα πήγαινα και εγώ διακοπές με ιστιο­πλοϊκό, αν δεν είχα γυρίσματα.

Στη δουλειά μου απομυθοποίησα γρήγορα: Ότι πρέπει να το κάνω όλα τέλεια. Πολλές φορές, τα λάθος είναι η σπί­θα της δημιουργίας!

Θα ήθελα να υποδυθώ…: Δεν έχω κάψα για κάποιο ρό­λο, θέλω μόνο οι ρόλοι που αναλαμβάνω να δια­φέρουν μεταξύ τους, για να έχω την πρόκληση της μεταμόρφωσης.

Η αγαπημένη μου παράσταση είναι: Το έργο «θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι», εμπευσμένο από τη «θεογονία» του ι Ησιόδου, που ανεβάσαμε με τους Patari Project.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Την τσάντα μου.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Δεν είναι αντι­κείμενο, αλλά η παρουσία ενός αγαπημένου μου προ­σώπου στα γενέθλια μου ενώ ήξερα ότι δεν μπορούσε να είναι εδώ.

Οι αγαπημένες μου ταινίες: «The Lion King» και «La Vita e Bella».

Το αγαπημένο μου βιβλίο: Αγαπώ την ποίηση, θα πω το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV