Χρήστος Φερεντίνος: Μάθαμε πόσο χρόνων είναι τα παιδιά του και πάθαμε… πλάκα!

0
120

Έχεις δύο δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Κων­σταντίνο, θα έλεγες πως είσαι ο πατέρας που κάθε παιδί θέλει να έχει στο πλευρό του;

Σήμερα το αγόρια είναι στα 18 και ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις, θέλουν να περάσουν σε οικονομικές σχολές. Νομίζω ότι ως πατέρας ήμουν και εξακολουθώ να είμαι πολύ κοντά στο παιδιά, χωρίς να τους είμαι φορτικός. Να με βλέπουν και να φοβούνται ή να θέλουν να με αποφύγουν. Έχω αποκτήσει μαζί τους μια ωραίο σχέ­ση, να μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά αλλά συγχρόνως να τηρούνται και κάποια όρια. Βέβαια, με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Ίσως πρέπει να τους ρωτήσω πρώτα για όσα λέω. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι ως πατέ­ρας έχω προσπαθήσει για το καλύ­τερο.

Δεν έχετε κάνει αυτή την άβολη συζήτηση, για το αν έχουν κά­ποιο παράπονο;

Ανάλογο με τη φάση ηλικίας που εκ ναι κάθε φορά τα παιδιά, αυτά αλλά­ζουν. Έχουν περάσει περιόδους που θέλουν να είμαι συνεχώς μαζί τους, άλλες που χρειάζονται περισσότε­ρο τη μητέρα τους, ύστερα να μη θέλουν κανέναν από τους δυο μας, μόνο την ανεξαρτησία τους. Σε όλη αυτή τη διαδικασία πρέπει ως γονιός να είσαι σε μια απόσταση. Ούτε να σε πιάνει τρόμος ούτε να θεωρείς τα παιδιά σου κτήμα σου. Το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν ανήκω στους γονείς που θέλουν να επιβάλλουν πράγματα ή να φορ­τώνουν στα παιδιά τους όσο δεν κα­τάφεραν οι ίδιοι.

Πηγή: ΟΚ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV