Χούτος – Ζάρα: Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε πού μένει το ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες

0
121

Μεταξύ άλλων, μάθαμε και το πού μένουν εδώ και λίγους μήνες και σίγουρα ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε.

Αυτή την περίοδο λοιπόν ζουν στην περιοχή Καλαμάκι της Σκιάθου και με φόντο το Αιγαίο, ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα, που ετοιμάζουν το γάμο τους, ξετυλίγουν την ιοτορία αγάπης τους, που άνθισε και δυνάμωσε στη διάρκεια της καραντίνας, την καθημερινότητά τους και τα όνειρά τους για δημιουργία οικογένειας, ενώ δηλώνουν πως θα πήγαιναν παρέα στο «Survivor».

Σε ποιον ανήκει το σπίτι στη Σκιάθο;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Καναδά, αλλά οι γονείς πριν από πολλά χρόνια αγόρασαν αυτό το σπίτι στη Σκιάθο, όπου ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι. Επομένως, είναι σαν δεύτερο σπίτι μας, είναι το χωριό και οι ρίζες μου πλέον.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ: Περάσαμε όλη την πρώτη καραντίνα στην Σκιάθο. Είχαμε έρθει για τρεις ημέρες, αλλά εφαρμόστηκαν τα μέτρα και μείναμε τρεις μήνες τελικά.

Πώς ήταν η ζωή της καραντίνας σε νησί;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Είμαστε άνθρωποι που εστιάζουν στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στο νησί είχαμε καλή παρέα, κάναμε προπόνηση όλη την ήμερα, ήμασταν έξω κι εγώ ήμουν δημιουργική. Περάσαμε όμορφα, αν σκεφτούμε τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ: Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε δάσος, οπότε, βγαίνοντας από την πόρτα, μπορούμε να κάνουμε βόλτα σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Επιπλέον, η παραλία απέχει 500 μέτρα. Η επαφή με τη φύση μας βοήθησε να βιώσουμε την περίοδο της καραντίνας διαφορετικά απ’ ό,τι θα τη ζούσαμε στην πόλη.

Τι προπόνηση κάνετε παρέα;

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ: Περπάτημα, τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και βόλεϊ.

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Θα ακουστεί περίεργο, αλλά κάνουμε τα πάντα μαζί. Τώρα που είμαστε στη Σκιάθο, παίζουμε τένις και μπάσκετ. Στην πρώτη καραντίνα, περπατούσαμε 20 χιλιόμετρα δυο φορές την εβδομάδα.

Ματίνα, ήσουν πάντα αθλητικός τύπος ή σε μύησε ο Λάμπρος;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Ήμουν πάντα. Στον Καναδά ήμουν αθλήτρια στο στίβο και στο βόλε. Μου άρεσε πολύ ο αθλητισμός, ανεξάρτητα από το αν κάποια στιγμή με κέρδισε ολοκληρωτικά το τραγούδι και αποφάσισα να επικεντρωθώ σε αυτό. Πλέον γυμνάζομαι καθημερινά, τρέχω και παίζω βόλεϊ ως χόμπι.

Πώς αποφάσισες να εγκατασταθείς μόνιμα στην Ελλάδα;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Κάποια στιγμή, ενώ ζούσα στον Καναδά ακόμη, με κατέλαβε ένα ανεξήγητο συναίσθημα. Μου έλειπε πολύ η Ελλάδα και έπεισα όλη την οικογένειά μου να έρθουμε. Ήθελα να δημιουργήσω στη χώρα μου και να εμπνευστώ από αυτήν.

Ίσως και να ήταν για να γνωρίσεις τον Λάμπρο.

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Ίσως και να ήταν γι’ αυτό.

Πώς συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν μια τραγουδίστρια και ένας διεθνής ποδοσφαιριστής;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Γνωριστήκαμε τυχαία, μέσω μιας κοινής φίλης, σε ένα μαγαζί στην Αθήνα. Δεν είπαμε όμως πολλά, μόνο τα τυπικά. Μετά από δυο μήνες ξαναβρεθήκαμε πάλι μεσώ της κοινής φίλης και τότε ξεκίνησε η σχέση μας.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ: Η πρώτη επαφή ήταν όντως τυχαία. Αργότερα, μιλώντας με τη φίλη μας, κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο σπίτι μου για φαγητό. Τότε κολλήσαμε με τη Ματίνα και δεν ξεκολλήσαμε ποτέ. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανόνισα να συναντηθούμε, δεν το άφησα στην τύχη.

Η σχέση σας μετρά λίγο παραπάνω από την περίοδο της πανδημίας;

ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ: Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο θα κλείσουμε δύο.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ: Ζήσαμε μαζί σχεδόν από την πρώτη ημέρα. Ωστόσο, ειδικά σε μια δύσκολη συνθήκη όπως αυτή που δημιούργησε η πανδημία, είσαι αναγκαστικά 24 ώρες το 24ωρο με το σύντροφό σου, οπότε τον γνωρίζεις σε απόλυτο βαθμό, είπαν στο Hello.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV